KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Yritys
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
280
page-template-default,page,page-id-280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Yritys

KJ Equine Balance on perustettu 2012, tavoitteenamme on hevosten hyvinvoinnin edistäminen. Toimintamme perustuu hevosen lajinmukaisen käyttäytymisen ymmärtämiseen sekä edistämiseen.

Vuosien varrella toimintamme on laajentunut hevosten ja koirien hieronta- ja lihashuoltopalveluista pihattotallin uusien tilojen mahdollistamana vuorovaikutteisen hevostoiminnan järjestämiseen ja ratsastuksen opettamiseen,  kurssi- ja koulutustoimintaan sekä Pihattotallin puotiin joka tarjoaa monipuolisen valikoiman luonnollisia tuotteita hevosten hyvinvoinnin tueksi.

Kristiina Joensuu on hevos- ja koirahieroja, kraniosakraaliterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, HeLMi® hevosavusteisen mindfulnessin ohjaaja sekä Coaching with Connection -koulutettu ratsastuksen istuntanopettaja ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Kristiinalla on takanaan yli 30 vuotta monipuolista hevoskokemusta Suomesta ja ulkomailta, silti jatkuva oppiminen ja kehittyminen on hänelle sydämen asia. Panostamme kaikessa toiminnassamme monipuoliseen kouluttautumiseen ja oman osaamisemme päivittämiseen. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa tarjotaksemme mahdollisimman monipuolisen osaamisen.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Keski-Suomessa, Muuramessa.

KJ Equine Balance
Kristiina Joensuu

Ajanvaraus ja yhteydenotto:
Puh: 0405500633
E-mail: kristiina(a)kjequinebalance.fi

Postiosoite: Isolahdentie 175, 40950 MUURAME
Y-tunnus: 2454178-4, ALV-numero: FI24541784