KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Piet Nibbelinkin kurssi 31.7.-2.8.2018
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
516
post-template-default,single,single-post,postid-516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Piet Nibbelinkin kurssi 31.7.-2.8.2018

Piet Nibbelinkin kurssi 31.7.-2.8.2018

Piet Nibbelink on hollantilainen hevostaito-opettaja, joka on pitänyt suosittuja kurssejaan Suomessa jo vuodesta 2000. Piet opettaa ihmisiä saavuttamaan paremman yhteistyön hevosen kanssa opettamalla ihmisiä tiedostamaan kehoaan, liikkeitään ja mieltään ja sitä kautta löytämään keskittyneen rauhallisuuden, jolloin on mahdollista ottaa vastaan hevosen viestejä. Näin ihminen oppii olemaan hevosensa kanssa ”samalla aaltopituudella”.

Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään hevosen omaa kieltä, kehonkieltä, tunnetta ja energiaa. Kurssilla opit tulkitsemaan hevosesi eleitä ja tunnetilaa. Tämän asian oppiminen auttaa sekä sinua että hevostasi rentoutumaan ja suorittamaan tehtäviä rentona miellyttävässä olotilassa. Hevoset keskenään käyttävät kehonkieltä ja niiden on evoluution aikana ollut pakko oppia tulkitsemaan myös muiden eläinten mm. petoeläinten liikkeiden ja energian merkitystä, jotta ovat voineet säilyä hengissä.

Kurssilla voit löytää uusia ulottuvuuksia hevosesta ja siitä kuinka se itseasiassa on myös sinun opettajasi. Maastakäsin työskentely auttaa ymmärtämään paremmin myös ratsain tapahtuvia apuja ja hevosen kanssa kommunikointia. Kurssikieli on englanti.

Pietin sivut: www.depaardenmaat.com

Kurssin hinta: Kuunteluoppilaat: 90€/3 päivää, hevosen kanssa 395€/3 päivää. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150€ (hevosen kanssa) tai 30€ (kuunteluoppilas). Ilmoittautumisesi jälkeen saat kurssista varauslaskun sähköpostiisi, loppuosa erääntyy noin kaksi viikkoa ennen kurssia. Maksu vahvistaa osallistumispaikkasi varauksen. Varaus/kurssimaksu palautetaan kokonaan, mikäli kurssi peruuntuu kurssin järjestäjän taholta. Koko maksusta palautetaan/hyvitetään 70 %, mikäli osallistuminen peruutetaan osallistujan sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus). Mikäli osallistuminen peruutetaan muun kuin lääkäritodistuksen perusteella tai ei peruuteta, kurssimaksua ei palauteta/hyvitetä.

Kurssipaikalla on mahdollisuus hevosen majoitukseen joko karsinassa (25€/vrk) tai tarhassa (15€/vrk), hinta ei sisällä rehuja, ruokintaa tai siivousta. Tallimme hevoset ovat käytettävissä hintaan 15€/hevonen/vrk. Lähistöllä on useita eri tasoisia majoitusvaihtoehtoja kauempaa tuleville kurssilaisille.

Ilmoittautumiset, lisätiedot sekä hevosen tai kurssilaisten majoitustiedustelut kristiina(a)kjequinebalance.fi tai puh 0405500633. Lämpimästi tervetuloa!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.