KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin 6.1.2020
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin 6.1.2020

Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin 6.1.2020

Uusi ryhmä aloitttaa tammikuussa, lämpimästi tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin oppimaan hevosista, hevosilta ja hevosten kanssa!

Oletko nuorena ollut todellinen hevoshullu, mutta aikuistumisen myötä hevosharrastus on jäänyt? Vai oletko ehtinyt jo aikuisikään, mutta haluaisit aloittaa ratsastuksen uutena harrastuksena?

Kurssi on tarkoitettu aikuisille hevosharrastuksesta kiinnostuneille. Hevoset ovat aina läsnä ja elävät tässä hetkessä, eivätkä ne ymmärrä ajatuksiin katoamista tai ristiriitaisuuksia. Hevonen voi opettaa meitä päästämään irti arjen kiireistä ja stressistä, opettaa meille läsnäoloa, herkkyyttä, toisen elävän olennon arvostusta ja sanatonta vuorovaikutusta. Hevosen ymmärtäminen ja kommunikaatio on kaiken hyvän hevostoiminnan perusta.

Kurssin aikana tutustumme hevoseen ja hevosen kanssa harrastamiseen pienellä porukalla kiireettä ja kannustavassa ilmapiirissä. Opettelemme hevosen hoitamista, varustamista sekä hevosen kanssa vuorovaikutusta. Tutustumme myös ratsastukseen ja ajoon. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Kurssin jälkeen voit jatkaa hevosharrastustasi haluamallasi tavalla joko meillä tai muualla, saat varmasti hyvät eväät alkuun. Olet lämpimästi tervetullut hienon ja antoisan harrastuksen pariin!

Kokoonnumme klo19-20.30 viitenä maanantaina alkaen 6.1.2020. Kurssin hinta on 145€/hlö (sis.alv). Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse kristiina(a)kjequinebalance.fi.

Peruutusehdot: Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksun lasku sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssimaksun lasku tulee olla maksettuna viimeistään kurssin alkaessa. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut. Lääkärintodistusta vastaan järjestäjä voi hyvittää kurssimaksun tai sen osan osallistujalle sairaustapauksessa. Muissa tapauksissa maksettua kurssimaksua ei palauteta. Emme korvaa mahdollisia kurssilaisen poissaoloja kurssilta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.