KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Tiellä paremmaksi (hevos)henkilöksi?
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
726
post-template-default,single,single-post,postid-726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tiellä paremmaksi (hevos)henkilöksi?

Tiellä paremmaksi (hevos)henkilöksi?

Hevosten kanssa opitaan asettamaan rajoja, ilmaisemaan itseämme, olemaan pitkäjänteisiä, asettamaan tavoitteita, käsittelemään erilaisia tunteita: pettymystä, surua, turhautumista ja iloa, esittämään toiselle elävälle eläimelle kohteliaita pyyntöjä ja kuuntelemaan toisen vastaus vaikka se joskus olisikin jotakin muuta mitä toivoimme… Joskus koetaan onnen tunteita, joskus turhauttaa ja harmittaa: ei aina suju. Joskus pelottaakin, hevonen on iso ja nopea eläin. Hevosen kanssa tehdään kaikki joukkueena, yhteinen kieli on vain opeteltava ensin ja hevonenhan on hevosen kielen paras opettaja 🧡 Meillä kaikki toiminta yhdessä tallilla ja hevosten kanssa on yhtä arvokasta eikä yksi toiminta (esimerkiksi hevosella ajaminen tai ratsastus) ole sen tärkeämpää tai arvokkaampaa kuin muutkaan. Meille hevonen on aina ennemmin ystävä ja opettaja kuin urheiluväline.

Toimintamme tähtää sekä hevosten että ihmisten -asiakkaidemme ja henkilökuntamme- hyvinvoinnin lisäämiseen. Hevosten hyvinvointia lisätään ihmisten hevostietoisuutta lisäämällä. Siksi meillä opetetaankin ensisijaisesti hevostaitoja: hevosen eleitä, ilmeitä, ajatuksen juoksua, sitä miten ja milloin hevonen oppii ja erityisesti sitä millainen eläin hevonen pohjimmiltaan aina on: laumassa elävä, aroilla laiduntava saaliseläin. Lajityypillisiä käyttäytymistarpeita ei nimittäin saa pois hevosesta, vaikka se ihmisen mielestä joskus kätevältä tuntuisikin. Tämä aiheuttaa joskus ihmisen näkökulmasta harmaita hiuksia: näemme ja koemme saalistajana monet asiat eri tavalla kuin hevonen ja kun haluamme harrastaa jotakin yhdessä hevosen kanssa, joudumme muuttamaan monia meille itsellemme lajityypillisiä ajatusmalleja.

Jos haluat ymmärtää hevosta, oppia sen sielunelämää, oppia hevosen käsittelytaitoja sekä paremmaksi kommunikoijaksi hevosen kanssa tai haluat kokea hevosen luottamuksen, läsnäolon ja ystävyyden, sen löydät meiltä, vaikka et toki hetkessä, suhteen luominen vie aina aikaa mutta siihen panostaminen kannattaa 🧡 Ja huomaat sitä kautta oppineesi paremmaksi ratsastajaksi tai hevoshenkilöksi, ehkä ajamaankin. Tai sitten vain hengaamaan hevosen kanssa, siitä hevoset pitävät ehkäpä eniten jos hevoset voisivat valita mitä ne ihmisten kanssa tekevät.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan hevosiin sellaisena kuin ne jokainen omana yksilöinään ovat 🧡

Kristiina / KJ Equine Balance

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.