KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Siirrymme käyttämään Hopoti-tuntivarausjärjestelmää
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
812
post-template-default,single,single-post,postid-812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Siirrymme käyttämään Hopoti-tuntivarausjärjestelmää

Siirrymme käyttämään Hopoti-tuntivarausjärjestelmää

Otamme Hopotin käyttöön 1.7.2022 alkaen ja sen myötä tuntien varaaminen ja peruminen muuttuu ja esimerkiksi maksujen seuraaminen on asiakkaille koko ajan näkyvillä! Eli mene nettiin sivulle hopoti.com ja rekisteröidy sisään!

TOIMI NÄIN:

1. Rekisteröidy Hopotiin -> www.hopoti.com
Hopoti-tili tulee tehdä ratsastajan nimellä, ei maksajan! Myös kaikille alaikäisille pitää luoda oma henkilökohtainen Hopoti-tili. Paikka tulee osallistujan nimellä (huom! Käytä omaa oikeaa nimeäsi jotta tunnistamme sinut).

2. Lisää KJ Equine Balance suosikkitalliksesi
Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

3. Varaa haluamasi tunti
Varaus-osiossa on kalenteri tunneista. Etsi sieltä haluamasi tunti ja valitse Varaa. Jos olet epävarma mille tunnille sinun kannattaa ilmoittautua, ota suoraan yhteyttä Kristiinaan 0405500633.

4. Maksa varaamasi tunnit hopoti- järjestelmässä

KAUSIMAKSU
Maksamalla kausimaksun varmistat paikkasi kyseisellä tunnilla koko kauden ajan. Ensimmäinen kausi on tuleva syyskausi joka alkaa 1.8.2022 ja kestää joulukuun loppuun. Naputtelen syyskauden auki hopotiin heinäkuun alussa josta lähtien voit varata tunteja syyskaudelle hopotista. Kausimaksun voi maksaa veloituksetta 1–5 erässä. Jos joudut perumaan tunnin, siitä tulee Hopotiin saldo, jolla voit varata korvaustunnin. Korvaustunnit suoritetaan kauden aikana. Pidempiaikaisissa sairastumisissa luonnollisesti katsomme tilanteen erikseen, tällaisissa tapauksissa otathan yhteyttä meilitse/puhelimitse.

TALLIKORTTI
Varauksen yhteydessä voit myös 10 kerran tallikortteja. Näillä voit varata kyseisen määrän tunteja eteenpäin ostopäivästä alkaen. Tallikortilla maksaessa emme voi taata, että paikkasi tunnilla säilyy, ainoastaan kausimaksu takaa vakiopaikan tunnin. 10 kerran tallikortti on voimassa 12 viikkoa. Tuntikortti kannattaa ostaa edellisen päätyttyä niin saat kerrat käytettyä voimassaolon aikana.

IRTOTUNTI
Voit myös maksaa tunnin yksittäisinä irtotunteina. Saat varattua tunnin vain mikäli tunnille ei ole tulossa vakiopaikkalaisia täyttä määrää. Tätä vaihtoehtoa suosittelemme mikäli käyt ratsastamassa satunnaisesti.

TUNTIEN PERUMISET
Peruutuskäytäntöjen puitteissa voit perua tuntisi omasta Hopoti-kalenterista ja saat korvaavan tuntisaldon omalle tilillesi. Voit käyttää korvatut tuntisaldot uusien tuntien varaamiseen.

Viime hetken varaukset ja perumiset: Hopotin kautta voit varata saman päivän tunteja arkisin aina klo 14 saakka ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 saakka. Jos löydät itsellesi sopivan tunnin samalle päivälle tämän ajan jälkeen, varaa paikkasi puhelimitse soittamalla Kristiinalle 0405500633.

Hopotin kautta tunnin voi perua tai siirtää toiseen ajankohtaan veloituksetta 24h ennen tunnin alkua. Jos estyt viime hetkellä tulemasta tunnillesi, pyydämme ilmoittamaan siitä soittamalla Kristiinalle 0405500633 jotta emme odottele sinua tunnillesi turhaan.

HOPOTISSA VOIT LISÄKSI

– Voit toivoa hevosia tunneille lisäämällä ne suosikeiksi hevosen sivulta löytyvästä sydän-painikkeesta, jotta osaamme entistä paremmin ottaa huomioon suosikkihevosesi jakaessamme tuntihevosia! Näet myös hevosen ajankohtaiset tiedot, lisätiedot jne

– Jos perheessä ratsastaa useampi, saat yksien tunnuksien taakse koko perheen mukaan! Näin varausten, maksujen ja tietojen hallinnointi hoituu todella helposti!

– Näet tallin ajankohtaiset päivitykset ja uutiset sekä mitä esim. hevosille kuuluu! Näin pysyt ajan tasalla siitä, mitä tallilla tapahtuu!

– Pystyt pitämään omaa ratsastusblogia tai vaikka harrastuspäiväkirjaa!

– Hopoti-kalenterin pystyy synkronoimaan näkymään myös puhelimen omassa kalenterisovelluksessasi! iCal-linkitystä tukee Google, Apple ja muut suosituimmat kalenterisovellukset.

– Hopotia ei löydy sovelluskaupoista, vaan saat lisättyä Hopotin puhelimesi etusivulle Web App -muodossa! Voit asentaa Hopotin kirjautumalla sisään puhelimellasi ja valitsemalla Hopotin valikosta ”lisää aloitusnäytölle”.

– Hopotilla on myös päivystävä Chat-palvelu, eli jos tarvitset apua järjestelmän käyttämiseen, voit laittaa viestiä Chat-palveluun ja saat apua n. 5 minuutissa!

Lisää tietoa Hopotin käytöstä ja ohjeita ratsastajille, löytyy Hopotin nettisivuilta www.hopoti.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.