KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Katariina Alongin peruskurssi 8-10.6.2018
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
509
post-template-default,single,single-post,postid-509,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Katariina Alongin peruskurssi 8-10.6.2018

Katariina Alongin peruskurssi 8-10.6.2018

Riding with Connection – Löydä yhteys hevoseesi
Tekniikka – Tietoisuus – Tunne

Kurssilla opitaan biomekaniikan perusteita ja löydetään tasapainoinen istunta mielikuva-, hengitys- ja kehonhallintaharjoitteiden avulla. Tasapainoinen istunta parantaa välittömästi yhteyttäsi hevoseen, mutta ratsastaminen on paljon muutakin kuin teknistä suorittamista. Hevoset kommunikoivat tunteiden ja energian avulla. Jos haluamme löytää todellisen yhteyden hevosiin, on meidän myös opittava tunnistamaan omien tunteidemme ja energiamme vaikutukset hevoseen ja itseemme. Katariina Alongi on opettanut istuntalähtöistä ratsastusta jo yli kymmenen vuotta. Hän on opiskellut useiden opettajien kanssa, mutta eniten teknisiä vaikutteita hän on saanut Mary Wanlessin Ride With Your Mind – metodista (www.mary-wanless.com) joka perustuu biomekaniikan oppeihin. Sen lisäksi Katariina tuo ratsastustapahtumaan tietämystä useista eri urheilulajeista: liikunnanohjaajantutkinto sekä kolmenkymmenen vuoden urheiluvalmennuskokemus antavat vankan liikunnallisen pohjan hänen opetukselleen. Kaikkea tätä teknistä tietämystä tärkeämpänä seikkana Katariina pitää kuitenkin sydänyhteyden löytymistä hevoseen. Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, hevosen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat Katariinalle tärkeitä asioita.

Kurssi koostuu teoriasta, kehonhallintaharjoituksista ilman hevosta, ratsastuksesta max. kahden hengen ryhmissä, videoinnista ja videoanalyysistä sekä avoimista ryhmäkeskusteluista joissa kerrataan biomekaniikan oppeja mutta myös keskustellaan ratsastuksesta kokonaisvaltaisena viestintäkokemuksena. Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita. Oppimisympäristö on avoin ja hyväksyvä, sekä erittäin interaktiivinen.

Katariinan nettisivut www.coachingwithconnection.com

Ratsukkopaikan hinta 250€, katsojapaikan hinta 90€. Mukaan mahtuu max. 10 ratsukkoa ja saman verran katsojia.
Kurssilaisilla on lisämaksusta mahdollisuus runsaaseen kotiruokalounaaseen (lämmin ruoka, salaatti, leivät, ruokajuoma, jälkiruoka). Talliltamme löytyy muutamia vuokrahevosia kurssille hintaan 30€/ viikonloppu. Vierashevosille löytyy karsina ja/tai ulkotarhapaikkoja. Karsinapaikan hinta on 25€/vrk, laiduntarha 15€/vrk. Hinnat eivät sisällä rehuja eivätkä siivousta tai ruokintaa. Ilmoittautumisesi jälkeen saat kurssista varausmaksulaskun sähköpostiisi. Varausmaksu on ratsukkopaikasta 100€ ja katsojapaikasta 50€, maksu vahvistaa osallistumispaikkasi varauksen. Loppuosa erääntyy noin viikkoa ennen kurssia. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän taholta palautetaan maksettu varaus/kurssimaksu kokonaan. Osallistujan peruessa kurssin, palautetaan maksettu kurssimaksu vain lääkärintodistuksen perusteella.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kristiina Joensuu kristiina(a)kjequinebalance.fi tai puh 405500633. Lämpimästi tervetuloa!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.