KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Maastaratsastaen notkea ja vahva hevonen 9.7.2022
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
795
post-template-default,single,single-post,postid-795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Maastaratsastaen notkea ja vahva hevonen 9.7.2022

Maastaratsastaen notkea ja vahva hevonen 9.7.2022

☘ Maastaratsastuksen opetusta on tallillamme saanut jo viiden vuoden ajan ja ilokseni olen saanut huomata että maastaratsastus on edelleen nostanut suosiotaan ja viime aikoina sitä onkin meillä voinut harjoitella jo kaksi kertaa viikossa. Mitä se sitten oikein on? Se on yksi maastakäsintyöskentelyn muoto, käytännössä se on ratsastusliikkeiden tekemistä maastakäsin. Ratsastaja kävelee hevosen vierellä pyytäen hevoselta liikkeitä jotka ovat samoja kuin kouluratsastuksessa.

Maastaratsastaen voidaan
🍓Vähentää hevosen vinouksia, verrytellä ja vahvistaa tärkeitä tukilihaksia
🍓 Opettaa hevosta liikkumaan oikeassa muodossa tukilihaksiaan käyttäen jotta se voisi ratsastaessa tai ajettuna työskennellessä käyttää kehoaan biomekaanisesti oikein.
🍓 Kuntouttaa, voimistaa ja notkistaa hevosta ilman ratsastajan tuomaa lisäpainoa (joka mahdollisesti voi olla myös vinossa)
🍓 Opettaa hevoselle kouluratsastusliikkeitä aina korkealle tasolle saakka, kaikissa askellajeissa
🍓 Maastaratsastus sopii myös kuntoutukseen, vanhoille hevosille, nuorille hevosille, hevosille joilla ei syystä tai toisesta voi tai ei haluta ratsastaa
🍓 Se hyödyttää kaikkia hevosia, ammatista riippumatta (myös ravihevosia)
🍓 Maastaratsastus kehittää myös ratsastajan silmää ja näkemystä siitä mitä hevoselta halutaan esimerkiksi avotaivutuksessa. Tästä on hurjasti apua ratsastukseen!
🍓 Maastaratsastusta voi suositella ihan kaikille jotka ratsastavat: se kehittää samalla myös ratsastajaa: ratsastajan kehotietoisuutta ja kehonkäyttöä sekä energiatasojen nostamista ja laskemista sekä ratsastajan tunnetaitoja. Eli juuri niitä ominaisuuksia joita laadukas ratsastuskin vaatii 👍
🍓 Se on jumppaa myös ratsastajalle 💚

Tervetuloa opettelemaan uutta tapaa työskennellä hevosen kanssa. Aamupäivällä käymme läpi maastaratsastuksen teoriaa ja iltapäivällä harjoittelemme pienryhmissä hevosten kanssa. Tutustumme päivän aikana myös hieman hevosen biomekaniikkaan, terveelliseen ja tehokkaaseen kehonkäyttöön sekä voimantuottoon. Työskentelymuoto sopii kaikenlaisille hevosille joilla normaali talutuskäytös on kunnossa. Tällä kurssilla aloitamme aivan alkeista, et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Käymme kurssin aikana läpi myös maastaratsastuksen opettamista hevoselle jolle työskentelymuoto on vielä vieras. Kouluttajana Kristiina Joensuu / KJ Equine Balance.Ota oma hevonen mukaan tai varaa meiltä kiva lainahevonen, jolle maastaratsastus on jo tuttua. Päivän hinta hevospaikalla 95€ (sis.alv), sisältäen hevosen biomekaniikan ja maastaratsastuksen teoriaa sekä käytännön harjoituksia hevosen kanssa pareittain tai pienryhmissä, kahvit ja teet. Hintaan sisältyy lainahevonen tai karsina/tarhapaikka omalle hevoselle (ei hevosen eväitä). Katsojapaikka (jolla osallistut kaikkeen muuhun paitsi harjoittelemiseen hevosen kanssa) 45€. Keskellä päivää pidämme pienen lounastauon, voit ottaa omat eväät mukaan (tallilla on mikroaaltouuni ja jääkaappi sekä kahvinkeitin), voit myös käydä syömässä jossakin lähistön lounaspaikoista (n 2km päässä useampia).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Ilmoittaudu sähköpostitse: kristiina(a)kjequinebalance.fi. Ilmoittautumisesi jälkeen saat kurssimaksun laskun sähköpostiisi. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän taholta palautetaan maksettu kurssimaksu. Mikäli osallistujalle sattuu este, hankkii hän itselleen sijaisen tai maksaa kurssimaksun.

Kuva: Pinja Kolehmainen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.