KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin alkaen 7.6.2022
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
776
post-template-default,single,single-post,postid-776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin alkaen 7.6.2022

Kiireetön paluu hevosharrastuksen pariin alkaen 7.6.2022

Kesä on parasta heppailuaikaa! Onko sinulla suunnitteilla aloittaa ihan uusi harrastus? Tai paluu vanhan harrastuksen pariin vuosikymmenten jälkeen? Lämpimästi tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin oppimaan hevosista, hevosilta ja hevosten kanssa!

Kurssi on tarkoitettu aikuisille hevosharrastuksesta kiinnostuneille. Hevoset elävät tässä hetkessä, ovat aina läsnä eivätkä ne ymmärrä ajatuksiin katoamista tai ristiriitaisuuksia. Hevonen voi opettaa meitä päästämään irti arjen kiireistä ja stressistä, opettaa meille läsnäoloa, herkkyyttä, toisen elävän olennon arvostusta ja sanatonta vuorovaikutusta. Hevosen ymmärtäminen ja kaksisuuntainen kommunikaatio on kaiken hyvän hevostoiminnan perusta.

Kurssin aikana tutustumme hevoseen eläimenä sekä hevosen kanssa harrastamiseen pienellä porukalla kiireettä ja kannustavassa ilmapiirissä. Opettelemme hevosen hoitamista, varustamista sekä hevosen kanssa vuorovaikutusta. Tutustumme myös hevosen kanssa maastakäsin työskentelyyn, ratsastukseen ja ajoon. Kuitenkaan tällä kurssilla ei ole pakko suorittaa yhtään mitään, hevosen kanssa saa myös vain olla <3

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Kurssi sopii sinulle myös silloin jos jännität hevosten seurassa tai olet alkanut pelkäämään esim. ratsastusta. Kurssin jälkeen voit jatkaa hevosharrastustasi haluamallasi tavalla joko meillä tai muualla, saat varmasti hyvät eväät alkuun. Olet lämpimästi tervetullut hienon ja antoisan harrastuksen pariin!

Kokoonnumme klo 19.00-20.30 viitenä tiistaina alkaen 7.6.2022. Kurssin hinta on 175€/hlö (sis.alv). Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse kristiina(a)kjequinebalance.fi.

Peruutusehdot: Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksun lasku sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssimaksun lasku tulee olla maksettuna viimeistään kurssin alkaessa. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut. Lääkärintodistusta vastaan järjestäjä voi hyvittää kurssimaksun tai sen osan osallistujalle sairaustapauksessa. Muissa tapauksissa maksettua kurssimaksua ei palauteta. Emme korvaa mahdollisia kurssilaisen poissaoloja kurssilta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.