KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Katariina Cozmei: Akateemisen ratsastuksen introkurssi 18.-19.6.2022
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
660
post-template-default,single,single-post,postid-660,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Katariina Cozmei: Akateemisen ratsastuksen introkurssi 18.-19.6.2022

Katariina Cozmei: Akateemisen ratsastuksen introkurssi 18.-19.6.2022

Oletko aina halunnut tietää, kuinka voit opettaa hevoselle esimerkiksi sulkutaivutusta maasta käsin? Kuinka saada hevosen parempaan tasapainoon hellävaraisesti ja hevosystävällisesti, mutta tarkasti? Mitä ihmettä on ”takaperinkävely?”


Tervetuloa akateemisen ratsastuksen maailmaan Katariina Cozmein johdattamana. Voit tulla kurssille joko tallin hevosella tai omallasi. Kurssilla pääset tutustumaan käytettäviin perustekniikoihin ja ideoihin maanläheisellä ja lämpimällä tavalla. Kurssi sopii aivan tässä hommassa vasta-alkajille mutta myös näitä jonkin verran tehneelle: jokaiselle omat harjoitukset tason ja intressien mukaan.Kurssi alkaa lauantaina kello 10.00 alkupalaverilla, jossa kurssi opettajana toimiva Katariina Cozmei kertoo ensin hiukan teoriaa, ja kyselee kurssilaisten toiveet. Sen jälkeen ryhdymme tekemään! Ensin maasta ilman hevosia tehtävillä pariharjoituksilla, sen jälkeen hevosten kanssa maasta käsin tai halutessanne selästä. Sunnuntaina aloitamme satulapukilla ilman hevosta pohdiskellen istuntaan liittyviä asioita. Jatkamme harjoituksia hevosten kanssa kunkin kurssilaisen toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti maasta tai selästä. Käymme kurssilla läpi:
– Akateeminen Groundwork / juoksutus / work in hand peruskuviot ja ajatus:
*Kapsonityöskentely, perusteet tai sopivasti vähän vaikeampiakin tehtäviä myös edistyneemmille
*Oma kehon käyttö maasta käsin sekä satulasta
*Hevosen kehon havainnointiHuom! Kurssilla käymme läpi kevyesti myös positiivista vahvistetta sekä hiomme toki negatiivisen vahvisteen ajoitusta ja paineen määrää. Sinun ei tarvitse olla vielä laisinkaan kokenut näissä hommissa, vaan voit tulla kurssille ”keltanokkana”: ainoa lähtövaatimus on kiinnostuneisuus Hommaa löytyy kyllä myös kokeneille, joten kaikentasoiset kurssilaiset ja hevoset ovat tervetulleita.

Kurssille mahtuu vain ihan max 10 osallistujaa, joten nopeat syövät hitaat!Myös katsomalla ja kuuntelemalla oppii: kuunteluoppilaspaikat 50€/pvä.
Lämpimästi tervetuloa.

Lisätietoa Katariinasta: www.iberico.fi

Hinta: Omalla hevosella 220€ per osallistuja (jos osallistujia 9-10, hinta putoaa -> 170€), hevosvuokra 25€/pvä. Hinta sisältää alv:n, opetuksen ja kahvin/teen kurssipäivän aikana, ei lounasta. Oman hevosen tarvitessa majoitusta/tallitiloja ota yhteys järjestäjään. Mainitse ilmoittautuessa tuletko oman hevosen kanssa vai tarvitsetko tallin puolesta vuokrahevosen.

Ilmoittautuminen: sähköpostitse kristiina(a)kjequinebalance.fi Ilmoittautumisen jälkeen järjestäjä lähettää sähköpostitse kurssitiedotteen joka sisältää kurssimaksun tiedot. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova ja maksun maksamatta jättäminen ei itsessään riitä peruutukseksi. Estyessäsi osallistumasta kurssille ole ensi tilassa yhteydessä kurssin järjestäjään. Lääkärintodistusta vastaan järjestäjä voi hyvittää kurssimaksun tai sen osan osallistujalle sairaustapauksessa. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut. Muissa tapauksissa maksettua kurssimaksua ei palauteta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.