KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Joogaa, läsnäoloa ja hevosia 13.-14.8.2022
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
787
post-template-default,single,single-post,postid-787,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Joogaa, läsnäoloa ja hevosia 13.-14.8.2022

Joogaa, läsnäoloa ja hevosia 13.-14.8.2022

Lämpimästi tervetuloa löytämään hevosesta ja hevosharrastuksesta uutta syvyyttä Joogaa, läsnäoloa ja hevosia -kurssille.

Kurssilla keskustelemme hevosesta eläimenä, tutustumme syvemmin sen lajityypilliseen käyttäytymiseen ja opettelemme ymmärtämään hevosen käyttäytymistä kokonaisvaltaisesti. Tutustumme myös itseemme ja siihen millaisia me olemme hevosen kanssa. Harjoittelemme läsnäoloa ja vuorovaikutusta hevosen kanssa maasta käsin. Samalla voit tehdä turvallisen tutustumismatkan itseesi. Kurssin molempina päivinä teemme jooga- ja läsnäoloharjoituksia hevosten kanssa ja ilman. Kurssin aikana ei ratsasteta vaan harjoittelemme hevosten kanssa maastakäsin.

Jooga-osuudessa laskeudumme kehon tuntemuksiin ja läsnäoloon lempeän virtaavalla liikkeellä. Vahvistamme kehotietoisuutta ja tutkimme, kuinka kehon eri asennot ja liike vaikuttavat myös omaan vireystilaan tai tuntemuksiimme. Havaintojamme voimme hyödyntää myöhemmin hevosten kanssa ollessamme.

Maasta käsin työskentelemällä kehitämme hevosen ja ihmisen välistä vuorovaikutusta erilaisilla harjoitteilla sekä selkeytämme oman kehonkielen käyttöä, jolloin olemme myös hevosille ymmärrettävämpiä.

Teoriaosuudessa teemme ilman hevosta erilaisia keho- ja läsnäoloharjoituksia joiden avulla opimme paitsi tunnistamaan ja tiedostamaan kehon ja mielen reaktioita myös opettelemaan niiden rentouttamista. Kurssin lopuksi ymmärrämme paremmin kehomme hevoselle lähettämiä viestejä ja opimme ymmärtämään hevosta sekä itseämme suhteessa hevoseen. Rakennamme samalla molemminpuolista luottamusta, joka on kaiken hyvän ja turvallisen hevostoiminnan perusta. Lämpimästi tervetuloa löytämään hevosesta ja hevosharrastuksesta uutta syvyyttä.

Työskentelemme pienryhmässä tallimme hevosten kanssa. Hevosemme ovat tottuneita ja taitavia kehon viestien tulkitsijoita ja niiden kanssa on antoisaa harjoitella.

Kurssin ohjaajat: Annika Hytönen / Balance&Flow ja Kristiina Joensuu / KJ Equine Balance

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse kristiina(a)kjequinebalance.fi. Kurssin hinta hevosen kanssa on 190€ ja ilman hevosta 100€ sis. alv ja kahvi/tee (ei sisällä lounasta, lähistöllä on useita ruokapaikkoja, tallilla on myös jääkaappi ja mikroaaltouuni kurssilaisten käytössä). TalliPuffasta saat itsepalveluna ostaa pientä naposteltavaa ja juomia.

Hevospaikka sisältää hevosen käyttöösi meiltä, jos haluat tuoda oman hevosen mukanasi, ota yhteyttä kurssin järjestäjään.

Sitovat ilmoittautumiset kristiina(a)kjequinebalance.fi tai soittamalla tai viestillä puhelimitse 0405500633. Lisätietoa meistä löydät myös www.kjequinebalance.fi

Peruutusehdot: Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksun lasku sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssimaksun lasku tulee olla maksettuna viimeistään kurssin alkaessa. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut. Lääkärintodistusta vastaan järjestäjä voi hyvittää kurssimaksun tai sen osan osallistujalle sairaustapauksessa. Muissa tapauksissa maksettua kurssimaksua ei palauteta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.