KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | 16.6.2017 Hui, iilimatoja!
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
381
post-template-default,single,single-post,postid-381,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

16.6.2017 Hui, iilimatoja!

16.6.2017 Hui, iilimatoja!

Hui, iilimatoja! Nyt on oiva mahdollisuus opetella hoitamaan itse iilimadoilla, näillä luonnon omilla pikku apteekeilla. Saksassa on yleistä että tallitytöillä on ”takataskussa” iilimatoja, ja he käyttävät näitä tarpeen tullen itse. Olisikin parasta, että matoja pääsisi käyttämään aina akuutteihin vaivoihin mahdollisimman pian ja silloin madot ja taito tulisi löytyä itseltä.

Mitä kaikkea voi hoitaa madoilla?
Turvotukset, nivelongelmat, lihasongelmat, jännevammojen jatkohoidot, haavat (poistaa myös arpikudosta), kaviokuume, paiseet ja patit.

Mitä kurssilla käydään läpi?
– Teoriaa hoidoista ja madoista esim. milloin hoitaa ja milloin ei.
– Matojen oikeanmukainen käsittely ja hoito
– Tehdään käytännössä hoitoja hevosille
– Kurssilla tarkastellaan myös hieman akupisteiden kautta madoilla hoitamista

Voit ostaa kurssilta matoja itsellesi mukaan. Kurssi sopii myös hyvin koiraihmisille sekä lehmätilallisille. Kouluttajana iilimatohoitaja Aino Ruoho. Kurssin hinta on 160€. Hinta sisältää alv:n, opetuksen kurssimateriaalin sekä kouluttajan matkakulut. Sitovat ilmoittautumiset kurssille 13.6. mennessä sähköpostitse kristiina@kjequinebalance.fi. Mukaan mahtuu max 8 kurssilaista.

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.