KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Ratsastus ja hevostoiminta
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
256
page-template-default,page,page-id-256,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ratsastus ja hevostoiminta

Ratsastus ja hevostoiminta

Meillä ratsastat pienryhmässä (2-4 ratsukkoa) tai yksityistunnilla. Hevosen ja ratsastajan pehmeään vuorovaikutukseen sekä biomekaniikkaan keskittyvät tuntimme ja herkät hevosemme sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille, erityisesti jos haluat kehittää suhdettasi hevoseen sekä oppia ratsastamaan pehmeästi istunnalla ja kevyin avuin. Ratsastamme klassisen kouluratsastuksen periaatteisiin perustuen, pehmeitä arvoja kunnioittaen, hevosta ja ratsastajaa kuunnellen.

Opetamme myös klassista maastakäsin työskentelemistä hevosen kanssa. Maasta käsin työskentelemällä voit parantaa suhdettasi hevoseen sekä kehittää vuorovaikutustaitojasi. Maasta käsin voit myös jumpata hevosta, kuntouttaa toipilasta, harjoitella ja opettaa hevoselle kouluratsastusliikkeitä aina vaikeisiin kouluratsastusliikkeisiin saakka. Maasta käsin työskenteleminen on sekä hyödyllistä että antoisaa.

Meillä voit opetella myös hevosen valjastusta sekä ajoa. Hevosemme taitavat sekä perusajon että perinteisen työajon tehtäviä. Olemme keskittyneet erityisesti pienimuotoiseen työajoon sekä perinneajoon.

Hevostoiminnan hinnasto:

Ratsastustunti/maastakäsin työskentely ryhmässä kertamaksulla 35€

Yksityistunti 45min 60€

Tunti kahdelle ratsastajalle 45€/hlö

Ajotunti/valjastusopetus 60€/h, kahdelle 45€/hlö

HeLMi© Hevosavusteinen Mindfulness -tuokio 1,5h, pienrymässä 45€

Hinnat sisältävät alv:n. 10 kerran kortilla tuntihinta hieman edullisempi.

Varaa tuntisi mieluiten puhelimitse (0405500633). Huomioithan, että varatut tunnit on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo12 mennessä, myöhemmin perutuista peritään tunnin hinta. Maksuvälineenä meillä käy käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartum mobiilimaksu.

Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta! Huolehdithan omasta tapaturmavakuutuksestasi. Suosittelemme Suomen Ratsastajainliiton alaisen ratsastusseuran jäsenyyttä tai Suomen Ratsastajainliiton Green Cardia.