KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Ratsastus ja hevostoiminta
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
256
page-template-default,page,page-id-256,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ratsastus ja hevostoiminta

Ratsastus ja hevostoiminta

Tallillamme keskitytään hevosen ja ihmisen väliseen vuorovaikutukseen ja sen kehittämiseen, tapahtuipa se sitten maasta käsin tai ratsailta. Ajatuksiani tallimme arvoista ja vuorovaikutuksesta voit lukea esimerkiksi täältä.

Meillä ratsastat pienryhmässä (2-4 ratsukkoa) tai yksityistunnilla. Hevosen ja ratsastajan pehmeään vuorovaikutukseen sekä biomekaniikkaan keskittyvät tuntimme ja herkät hevosemme sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille, erityisesti jos haluat kehittää suhdettasi hevoseen sekä oppia ratsastamaan pehmeästi istunnalla ja kevyin avuin. Ratsastamme klassisen kouluratsastuksen periaatteisiin perustuen, pehmeitä arvoja kunnioittaen, hevosta ja ratsastajaa kuunnellen. Ajatuksiani ratsastamisesta voit lukea täältä ja täältä.

Opetamme myös klassista maastakäsin työskentelemistä hevosen kanssa. Maasta käsin työskentelemällä voit parantaa suhdettasi hevoseen sekä kehittää vuorovaikutustaitojasi. Maasta käsin voit myös jumpata hevosta, kuntouttaa toipilasta, harjoitella ja opettaa hevoselle kouluratsastusliikkeitä aina vaikeisiin kouluratsastusliikkeisiin saakka. Maasta käsin työskenteleminen on sekä hyödyllistä että antoisaa. Maastakäsin työskentelystä voit lukea lisää esimerkiksi täältä. Lisäksi meillä voit harrastaa esimerkiksi hevosagilityä hevostemme ja poniemme kanssa sekä opiskella positiivisen vahvisteen kayttöä hevosen kanssa.

Meillä voit opetella myös hevosen valjastusta sekä ajoa. Hevosemme taitavat sekä perusajon että perinteisen työajon tehtäviä. Olemme keskittyneet erityisesti pienimuotoiseen työajoon sekä perinneajoon.

Hevostoiminnan hinnasto:

Ratsastustunti/maastakäsin työskentely ryhmässä kertamaksulla 35€

10x kortti ryhmätunneille (voimassa 4kk ostopäivästä) 325€

Vakiotunti ryhmässä kesäkausi 2022 (käyttöaika 6.6.-31.7.2022) 240€

Kaksi viikoittaista vakiotuntia kesäkausi 2022 (käyttöaika 6.6.-31.7.2022) 465€

Vakiotunti ryhmässä syyskausi 2022 (käyttöaika 1.8.-31.12.2022) 630€

Kaksi viikoittaista vakiotuntia syyskausi 2022 (käyttöaika 1.8.-31.12.2022) 1150€

Yksityistunti 45min 60€

Tunti kahdelle ratsastajalle 45€/hlö

Ajotunti/valjastusopetus 60€/h, kahdelle 45€/hlö

HeLMi© Hevosavusteinen Mindfulness -tuokio 1,5h, pienrymässä 48€

Hinnat sisältävät alv:n.

Varaa tuntisi mieluiten puhelimitse (0405500633).

Vakiotunti sopii sinulle silloin kun haluat harrastaa säännöllisesti tietyssä ryhmässä. Voit silloin tarvittaessa siirtää tuntisi esteen sattuessa toiselle päivälle silloin kun muissa ryhmissämme on tilaa. Tunnit on kuitenkin ratsastettava kauden aikana, emme korvaa ratsastamatta jääneitä tunteja. Ratsastuskausi, -kortti ja -kurssi on asiakasta sitova pakettiostos, jota emme lunasta takaisin. Jos asiakas haluaa keskeyttää kauden, kortin tai kurssin, käytetyt tunnit laskutetaan irtotuntihintaisina. Poikkeuksena erityistilanteet (raskaus, paikkakunnalta muutto tai lääkärin todentama pitkäaikainen, ratsastuksen estävä sairaus tai vamma).

Huomioithan, että varatut tunnit on esteen sattuessa peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo12 mennessä, myöhemmin perutuista peritään tunnin hinta. Maksuvälineenä meillä käy käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartum mobiilimaksu, ePassi ja Edenred.

Ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta! Huolehdithan omasta tapaturmavakuutuksestasi. Suosittelemme Suomen Ratsastajainliiton alaisen ratsastusseuran jäsenyyttä tai Suomen Ratsastajainliiton Green Cardia.