KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Pihattotalli
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
178
page-template-default,page,page-id-178,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Pihattotalli

KJ Equine Balance Pihattotalli

Hevonen on laiduntava laumaeläin, jonka mieli ja keho on vuosisatojen saatossa sopeutunut lähes jatkuvaan liikkumiseen ja syömiseen. Laumatoverit ovat hevoselle erittäin tärkeitä.

Jotta hevonen voisi hyvin, sen on päästävä koskettamaan, haistamaan ja liikkumaan laumatovereiden kanssa. Lauma tuo hevoselle turvallisuuden tunnetta, se on hevosen perhe. Pihatossa hevonen voi toteuttaa lajinomaisia tarpeitaan: se voi liikkua vapaasti, elää lauman jäsenenä ja seurustella muiden hevosten kanssa. ​Pihattotallimme on varustettu modernin tallin mukavuuksin ja tarjoaa hyvät puitteet harrastamiseen sekä hevoselle että ratsastajalle.

Tarjoamme tallillamme pehmeään vuorovaikutukseen perustuvaa hevos- ja ratsastustoimintaa sekä hevosen ja ratsastajan hyvinvoinnin tukemiseen liittyviä kursseja ja koulutusta. Halutessasi ensi käden tietoa tallimme kuulumisista, tapahtumista ja kursseista voit tilata noin kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeemme täältä.