KJ Equine Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia hevoselle | Lihashuoltopalvelut hevosille ja koirille
hevoshieronta koirahieronta kraniosakraaliterapia kraniosakraalihoito kraniohoito kiinalainen lääketiede akupunktio muurame (-ollaan 10min jyväskylästä eli melkein osa sitä :D , pitäisikö siis jyväskylä olla erikseen?) kristiina joensuu ratsastus klassinen ratsastus maastatyöskentely pihatto hevonen koira luonnonmukainen kj equine balance ratsastustunti ratsastuskurssi ajo-opetus työhevonen hevoselämys jyväskylä
252
page-template-default,page,page-id-252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Lihashuoltopalvelut hevosille ja koirille

Lihashuoltopalvelut hevosille ja koirille

Tarjoan monipuolisia hyvinvointi- ja lihashuoltopalveluja hevosille ja koirille. Tavoitteenani on aina eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Urheiluhevonen kaipaa säännöllistä lihashuoltoa siinä missä muutkin urheilijat. On hyvä muistaa, että hieroja ei koskaan korvaa eläinlääkäriä. Mikäli epäilet hevosellasi sairautta, ota aina yhteys ensin eläinlääkäriin.

Käyttämäni hoitomuodot:

  • Hieronta
  • Kraniosakraaliterapia (lue lisää kraniosakraaliterapiasta täältä)
  • Akupunktio ja akupainanta, myös neulattomasti laserilla!
  • Venyttely
  • Mobilisaatio
  • Laitehoidot: TENS ja laser

Aikaa hevosen hierontaan tai kraniosakraaliterapiaan kannattaa varata noin tunti, akupainanta- tai akupunktiohoitoon noin 45 minuuttia. Katsothan, että hevonen on hierontaan tullessaan kuiva ja enimmät kurat on harjattu pois.

Pihattotallillamme on saatavilla kaikki hevosille tarkoitetut hoitopalvelumme hieronnasta akupunktioon ja kraniosakraaliterapiaan. Voit tuoda hevosesi hierontaan ja juoda odotellessasi kahvit, tai jättää sen meille pidemmälle kuntoutusjaksolle jolloin räätälöimme sinulle ja hevosellesi sopivan kokonaisuuden palveluistamme.

Maksutavat: käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Laskutuslisä 5€.

Peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta. Hoidosta, jota ei saada toteutettua esim. eläimen käytöksen vuoksi, veloitetaan 50% hoidon hinnasta sekä mahdolliset matkakulut.